Trudy Joling

Keerpunt X.

Over Trudy Joling

Gegevens

Naam

Trudy Joling

Gespecialiseerd in

Dyslexie, Coaching, Dyscalculie, AD(H)D, Kinderen, Tieners, Studenten en Volwassenen.

Email

Telefoon

035-5310066

Als moeder van een ernstig dyslectische dochter kwam ik na een flinke zoektocht bij de Davis Methode. In eerste instantie was ik daar niet zo enthousiast over, maar toen ik mij daar beter in verdiepte, raakte ik toch enthousiast en besloot een counselingstraject op te starten voor haar. Dat was een Keerpunt in haar leven. Inmiddels heeft zij de Hoge Hotelschool succesvol afgerond en heeft zij een prima baan.

Tijdens het counselingstraject en de periode daarna zag ik wat de counseling haar gebracht had. Ik raakte zo geïnspireerd in de materie dat ik besloot om zelf Davis Counselor te worden.

Sinds 2003 doe ik inmiddels dit werk en ik ben er nog steeds gepassioneerd mee bezig. Het is mooi om te zien hoe iemand vanuit zijn zwakte zijn talenten weet te ontplooien en veel zelfverzekerder in het leven gaat staan.

Door mijn jarenlange ervaring weet ik de vinger snel op de zere plek te leggen.
Ik kijk ernaar uit om jou te helpen!

Ronald D. Davis zegt altijd: “Als je de oorzaak van het probleem weghaalt, houdt het probleem op te bestaan.”

Kijk voor meer informatie op mijn website: Keerpunt

Keerpunt X.

Over de praktijknaam Keerpunt is goed nagedacht! De counseling die ik geef zien mijn cliënten als een Keerpunt in hun leven. Naast mijn specialisatie in Dyslexie, heb ik ook ruime ervaring met Dyscalculie en AD(H)D. Ook is er ruimte in mijn sfeervolle praktijk voor coachingssessies en aftercare. Mijn ervaring die ik opgedaan heb tijdens het les geven op MBO en HBO zijn van grote waarde bij het counselen. Ik krijg cliënten vanuit alle windstreken: van Hoogeveen tot Barendrecht via mond-tot-mondreclame.

Vaardigheden

Ervaring

2014- heden
Davis Counselor
Werkervaring

Keerpunt X.

2003
Davis counselor
Opleiding

DDA Nederland