Judith de Haan

ANDERS LEREN Davis Autisme Aanpak Davis Counselor Kindercoach

Over Judith de Haan

Gegevens

Naam

Judith de Haan

Gespecialiseerd in

Autisme, ADHD, Dyslexie, Dyscalculie

Email

Telefoon

06 – 307 86 483

Anders Leren een andere kijk op leerproblemen

Gaat het je aan het hart dat je kind langzamerhand het plezier in school verliest?
Zie je het zelfvertrouwen van je kind afnemen?
Levert het oefenen met lezen of spelling thuis alleen maar strijd en frustratie op en zie je weinig resultaat?
Kost het leren van huiswerk zoals topografie eindeloos veel tijd?
Heb je het gevoel dat er veel meer in je kind zit, maar dat het er niet uitkomt?
Wil je dat je kind weer plezier in het leren krijgt?

Dan is het tijd voor verandering.

Op school wordt er vaak één manier van leren aangeboden voor alle kinderen. Maar elk kind is uniek en heeft zijn eigen voorkeursmanier van leren. Door de succeservaringen die je kind opdoet tijdens een Davis® Counseling krijgt je kind weer zelfvertrouwen en controle over zijn eigen leren.

Zelf heb ik als moeder van een zoon met lees- en concentratieproblemen een lange weg met mijn kind afgelegd voordat Davis Counseling op ons pad kwam. Maar wat ben ik blij dat dat is gebeurd. Het heeft onze zoon zijn hele beeld van zijn mogelijkheden en toekomstbeeld veranderd. Hij zag en voelde als jongen van 8 jaar oud alleen nog maar beperkingen en verloor zijn zelfvertrouwen en het plezier in school. Ik heb ooit gedacht dat hij analfabeet zou blijven. En zie hem nu! VMBO-KB-diploma op zak, zit in het tweede jaar van MBO 4 op het hout- en meubileringscollega en weer plezier in school. Ook heeft hij inmiddels zijn rijbewijs op zak. Ik kan het iedere ouder dan ook van harte aanraden. Ik gun het ieder kind.

Anders Leren een manier van leren die bij je kind past

Volwassenen

Maar Davis Counseling is er niet alleen voor kinderen. Ook voor studenten en volwassenen. Leeftijd is geen beperking. Het kan voor zoveel verandering zorgen in je leven, zoveel opleveren. Juist voor volwassenen die in hun dagelijks leven, in hun werk of opleiding vastlopen. Ik weet dat voor volwassenen de drempel hoog ligt om hulp te zoeken. Maar als je eenmaal zover bent gaat er een nieuwe wereld voor je open. Dus schaam je niet en kom gewoon vrijblijvend kennis maken.

De waarde van een Davis® Counseling neem je mee in de rest van je leven!

Autisme

De Davis Autisme Benadering is een non-invasieve, zachte benadering die is ontwikkeld om mensen met autisme en hun families meer volledig aan het leven deel te kunnen laten nemen.  Het programma zorgt voor vermindering van de symptomen van autisme. Meer informatie is te vinden op de Davis Autisme website

Als je nieuwsgierig bent vind je op mijn website Anders Leren meer informatie en kun je nader kennismaken met Judith de Haan

Anders Leren

Willibrordus Business Centrum
Kennemerstraatweg 464, praktijkruimte 1.12
1851 NG  HEILOO
06 – 307 86 483
judith@anderslerenleren.nl

Volg Anders Leren op facebook
Volg Anders Leren op Linkedin

Hier kun je mijn mijn gratis e-boekje downloaden Beter lezen – minder oefenen: 10 tips

Vaardigheden

Ervaring