Francine van Croonenborgh

F & M Jij bent het talent!

Over Francine van Croonenborgh

Gegevens

Naam

Francine van Croonenborgh

Email

fenmtalent@gmail.com

Telefoon

06-50554567

Ontdekken en versterken van je talenten!

Mijn naam is Francine van Croonenborgh. Ik ben getrouwd en samen hebben we twee kinderen. Onze beide kinderen zijn dyslectisch en liepen vast in het onderwijs. Na enige tijd zoeken naar de beste training, werden wij op de Davis methode gewezen. Het effect van een Davis training bleek bij beide kinderen heel groot en blijvend. Wij waren zo enthousiast over de verschillen voor en na de training, dat ik besloot de opleiding tot Davis counselor te volgen. De ervaring van en met mijn kinderen en de overtuiging dat dyslexie eerder een talent dan een probleem is, neem ik mee tijdens het geven van trainingen aan kinderen, tieners en volwassen. Het is mooi om tijdens de training kinderen/volwassenen hun talenten te laten ontdekken en hen te leren hier op de juiste manier mee om te gaan, zodat hun talent in hun voordeel werkt.

Het is mijn doel om degenen die bij mij een training hebben gevolgd het plezier in leren, lezen en rekenen te laten ervaren en hen vol zelfvertrouwen de toekomst tegemoet te laten gaan met de overtuiging dat zij hun talenten zelf verder kunnen ontplooien.

F & M Jij bent het talent!

Je kunt bij mij terecht als je op zoek bent naar mogelijkheden voor begeleiding bij dyslexie, dyscalculie, a(d)hd, vergroten van het zelfvertrouwen, verbetering van schoolprestaties in het algemeen en voor het verbeteren van het handschrift.

Vaardigheden

Ervaring

2014
Davis counselor
Opleiding

DDA Nederland