Ellen van Doorn – In eigen hand

Davis counselor

Over Ellen van Doorn – In eigen hand

Ellen van Doorn

Gegevens

Naam

Ellen van Doorn – In eigen hand

Email

welkom@in-eigen-hand.nl

Telefoon

06-2872.4263

Een paar jaar geleden kwam ik in contact met de Davis® methode toen ik op zoek was naar hulp voor mijn ernstig dyslectische dochter. Zij had al ‘reguliere’ dyslexie hulp gehad maar deze gaf geen blijvend resultaat. Zodra de hulp stopte, stopte het resultaat ook.

Ik wilde een ander resultaat, dus moest ik iets anders doen. 

Zo kwam ik bij Davis terecht: een methode die je technieken meegeeft die je altijd en overal kunt gebruiken. Ik zag mijn dochter groeien: op zeer korte termijn (binnen 2 dagen) ging ze duidelijk beter en vlotter lezen, haar zelfbeeld en zelfvertrouwen groeide enorm en ze werd steeds beter in het afbakenen van haar grenzen. Kortom, ze nam haar leven weer in eigen hand. 

Dit resultaat én de leuke, speelse en creatieve manier van werken was mijn inspiratie om de opleiding tot Davis counselor te volgen. Intussen ben ik al een paar jaar klaar en werk ik met heel veel plezier en voldoening met kinderen en volwassenen. Ik vind het zo mooi mensen te helpen zich te ontwikkelen en te groeien, om te zien hoe hun zelfvertrouwen groeit! Elke dag blij van mijn werk en hoe ik mijn cliënt kan helpen. Ik merk dat ik echt het verschil kan maken voor mijn cliënt en dat geeft mij heel veel voldoening.

Ik woon en werk in Den Haag en heb ook een praktijk in Utrecht.

Wil je weten hoe ik je kan helpen? Ik vertel het je graag.

Are you looking for help for yourself of e.g. your child with dyslexia, dyscalculia, add and/ or adhd? I am happy to help and please contact me with any questions you may have.

Dyslexie, Dyscalculie, ADD, ADHD

Kinderen en volwassenen, allebei van harte welkom!

Vaardigheden

Ervaring