Anneke Wezeman

Praktijk Puntenslijper

Over Anneke Wezeman

Gegevens

Naam

Anneke Wezeman

Gespecialiseerd in

Ik bied hulp bij dyslexie, dyscalculie en AD(H)D voor kinderen, jongeren en volwassenen.

Email

Telefoon

06-27342311

Mijn naam is Anneke Wezeman en ik heb Praktijk Puntenslijper opgericht. Het is mijn passie om mensen, jong en oud, op creatieve wijze zichzelf en hun talenten te laten ontwikkelen.

Ik heb ruim 20 jaar met veel plezier als leerkracht in het speciaal onderwijs gewerkt. De afgelopen jaren is er veel veranderd in het onderwijs. Vooral creatieve vakken hebben plaats gemaakt voor nog meer leren. Dit vind ik geen goede ontwikkeling en daarom heb ik een aantal jaren geleden besloten om een nieuwe richting in te slaan. Het was de start van Praktijk Puntenslijper. Ik ben begonnen met het geven van tekenlessen aan kinderen. Tijdens de lessen is er veel ruimte voor de eigen creativiteit. Het proces is belangrijker dan het resultaat en plezier hebben staat voorop!

In deze periode kreeg ik via via het boek de ‘Gave van Dyslexie’ in handen. Tijdens het lezen van dit boek vielen er heel wat stukjes op hun plek. De manier waarop Davis het eigen beeld en de eigen creativiteit van elke persoon gebruikt als methode om leer- en gedragsproblemen aan te pakken vind ik echt geweldig! Wil je meer weten over wat een Davis counseling voor jou of je kind kan betekenen? Op mijn website lees je een aantal ervaringen van mensen die een counseling hebben afgerond. www.praktijk-puntenslijper.nl

Praktijk Puntenslijper

In mijn praktijk kan je terecht om meer te halen uit je talent als beelddenker. Beelddenken is een gave maar je hebt soms een klein beetje ondersteuning nodig om te ontdekken hoe het werkt voor jou.

Vaardigheden

Ervaring

2007-2009
Seminarium voor Orthopedagogiek
opleiding
Spelspecialist Jonge Kind Master SEN
2014
Hoofd opruimen
Opleiding

MatriXmethode

2013-2015
Holistisch tekendocent voor kinderen
opleiding

Tekenschool De Kolam te Zutphen

2016
Dyslexie, Dyscalulie, ADHD/ADD
Opleiding

Davis Counselor - DDA Nederland