Wynanda Pool Beeld-Wijs

Davis counselor

Over Wynanda Pool Beeld-Wijs

Gegevens

Naam

Wynanda Pool Beeld-Wijs

Gespecialiseerd in

Dyslexie, Dyscalculie, AD(H)D, autisme, uwv werkfit trajecten

Email

Telefoon

Wynanda Pool

Ik ben Wynanda Pool (1969) en moeder van 2 kinderen. Door mijn zoon ben ik in aanraking gekomen met de Davis methode. Mijn oudste had het niet makkelijk in het basisonderwijs. Na een moeizaam traject mocht hij uiteindelijk getest worden op dyslexie en kreeg hij zijn dyslexieverklaring. Hierop volgde een vergoede traject met vele sessies gericht op zijn dyslexie, maar ik wist dat niet de oplossing was. De grote verandering in zijn zelfbeeld en zelfvertrouwen veranderde door de Davis methode. Moe van alle hulp van buiten wilde hij de Davis counseling alleen met mij doen. Ik ben voor hem de opleiding tot Davis counselor gaan volgen.

Tot mijn grote verbazing werden de plaatjes in de Donald Ducks ingewisseld voor dikke boeken van Tonke Dragt. Maar het belangrijkste was dat dyslexie geen onderdeel meer was van zijn identiteit: ik ben niet dom, ik leer alleen anders! Dit gun ik elke kind en volwassene en zo is mijn praktijk Beeld-Wijs ontstaan.

Dit is ook wat ik terug krijg van andere ouders als ik hun kind een Davis-counseling heb gegeven. ‘Mijn kind heeft het plezier terug in leren’. Ik gun elk kind om met plezier naar school te gaan en elk volwassene om met plezier naar het werk te gaan.

Na de opleiding tot Davis Counselor heb ik mij verder verdiept in ADHD en ben ik nu ook coach voor volwassenen met ADHD. Mijn visie is dat iedereen wil leren. Voor meer informatie kun je kijken op www.beeld-wijs.nl.

Beeld-Wijs

Ik begeleid kinderen en volwassenen om weer zelf aan het stuur te zitten in plaats van gestuurd te worden door anderen of door hun eigen emoties als frustratie en onzekerheid. Ik werk thuis en op locatie in Delft en omgeving als Davis counselor en coach.

Voor meer informatie:

www.beeld-wijs.nl

www.dedavismethode.nl

www.davisautisme.nl

Vaardigheden

Ervaring

2016-2017
AUTISME
Opleiding
Opleiding Davis Autisme Counselor

bij Davis Autism International

2016
SYSTEMISCH WERK
Opleiding
Cursus Systemisch Werken

bij 1e-verdieping in Delft

2015-2016
AD(H)D
Opleiding
Opleiding AD(H)D coach

bij ADHD-centrum Nederland

2014-2015
DYSLEXIE, DYSCALCULIE EN AD(H)D
Opleiding
Opleiding Davis Counselor

bij DDA Nederland

2013
Opleiding NLP practioner en master
Opleiding

bij 1e-Verdieping in Delft

1995-2013
Werkzaam in bedrijfsleven
Werkervaring

bij KPN