Mieke Verhallen

leerproblemen oplossen: Goed Gezien Zo

Over Mieke Verhallen

Gegevens

Naam

Mieke Verhallen

Gespecialiseerd in

Beter lezen, dyslexie, dyscalculie, ADD / ADHD, autisme. Gemakkelijker studeren en werken, plannen en sociale vaardigheden verbeteren.  

Email

Telefoon

06-48650113 of 0492-430504

leer- en leefproblemen oplossen: Goed Gezien Zo

Sinds 2010 werk ik met de Davis methode voor dyslexie, dyscalculie en AD(H)D. Ik heb me daarnaast gekwalificeerd in het werken met mensen met autisme.

De hulpvragen van mijn cliënten zijn erg verschillend. Het gaat om verbeteren van lezen, schrijven en spelling, maar vaak ook om het verbeteren van sociale vaardigheden en het beter organiseren van werk en het persoonlijk leven. Ik kijk graag met mensen naar manieren om hun leven prettiger te maken met meer plezier en rust.

Je bent welkom voor een vrijblijvend gesprek om te zien of de Davis aanpak past bij wat je zoekt! Voor meer info:

Goed gezien zo

Vaardigheden

Ervaring

Sinds 2010 Davis counselor en sinds 2019 ook Davis autisme counselor. 

2015
Human Givens
opleiding
Human Givens 1e module

Deze methode biedt een manier om snel inzicht te krijgen wat je nodig hebt om je gelukkig te voelen en je doelen te halen en wat je al aan vaardigheden in huis hebt om die doelen te halen!

2019
identiteits- / autismeprogramma
Opleiding

Sinds 2019 ben ik Davis autisme counselor. Ik begeleid mensen bij specifieke vragen omtrent leven, gezin, werk en sociale relaties. Daarbij hoort aandacht voor jezelf, het creëren van rust en technieken om dat voor elkaar te krijgen.