Marja Steijger

Leefpunt

Over Marja Steijger

Marja Steijger

Gegevens

Naam

Marja Steijger

Email

marjasteijger@chello.nl

Telefoon

0654758753

Na 20 jaar als dierenarts werkzaam te zijn geweest ben ik in 2008  een praktijk gestart als Daviscounselor.

Toen mijn kinderen op de lagere school zaten bleken ze dyslexie te hebben. Omdat ik  mij niet kon voorstellen dat een ‘normaal functionerend’ kind niet zou kunnen leren lezen, ben ik mij gaan verdiepen in dit fenomeen. Ik ben blijven zoeken, omdat ik merkte dat oefenen , bij mijn kinderen niet het gewenste effect had.

Van een vriendin kreeg ik  het boek “De Gave van Dyslexie”, geschreven door Ron Davis. Tijdens het lezen van dit boek  begreep ik dat mijn kinderen en mijn man, precies deden wat er beschreven stond in dat boek. Ik begreep ineens hoe het kwam  dat ze de ene dag redelijk en de andere dag niet konden lezen.  Omdat ik  meer  wilde weten, ben ik de Davis-basisworkshop gaan volgen. Waarna ik besloten heb  van beroep te veranderen en Daviscounselor te worden .

Het is zo leuk om met mensen van elke leeftijd te ontdekken wat hun talenten zijn en hoe ze dit in kunnen zetten om makkelijk en met plezier te leren.

Na 3 jaar counselen ben ik begonnen aan de opleiding tot Davis-specialist en Davis-workshoppresenter. In 2013 heb ik deze afgerond. Nu mag ik iedereen die interesse heeft in de Davismethode en counselor wil worden begeleiden om zijn doel te bereiken.

Leefpunt

Of je nu dyslexie/dyscalculie/ADHD/ASS hebt of gewoon niet zo makkelijk leest of rekent of moeite hebt om je aandacht bij de les te houden en wil je daar wat aan doen, dan ben je van harte welkom om langs te komen en te bekijken of de Davismethode voor jou een oplossing kan bieden.

Vaardigheden

Ervaring

2012-2016
opleiding tot Davisspecialist/workshoppresenter
Opleiding

DDAInternational

2010-2013
opleiding tot Davisspecialist/workshoppresenter
Opleiding

DDAInternational

2007
Davis counselor
Opleiding

DDA Nederland