Kirsten Theeuwen

GoedgeSien

Over Kirsten Theeuwen

Gegevens

Naam

Kirsten Theeuwen

Email

kirsten.theeuwen@goedgesien.nl

Telefoon

06 53 60 95 27

Mijn naam is Kirsten Theeuwen, ik woon in Eibergen, getrouwd en moeder van 2 dochters. Ik ben een Daviscounselor en werk daarnaast ruim 35 jaar in het basisonderwijs.

De ziens- en werkwijze van de Davis® Methode is al vele jaren een welkom in mijn leven.

Ik heb een duidelijk beeld van de oorzaak en de problemen waar zoveel kinderen, tieners en volwassenen dagelijks mee worstelen.

Als gecertificeerd Davis® Counselor begeleid ik mensen met liefde aandacht en plezier, zie ze graag opbloeien voor mijn ogen en hun leren en krachtig leven in eigen hand terugnemen.

Praktijk Goedgesien

GoedgeSien is een praktijk voor persoonlijke begeleiding, training en counseling, door een gecertificeerd Davis® Counselor. Voor kinderen, tieners en volwassenen die vastlopen of extra steun kunnen gebruiken om hun leer en/of gedragsproblemen te veranderen en te overwinnen.

GoedgeSien biedt een andere /nieuwe manier van kijken naar jezelf als beelddenker. Je leert accuraat waar te nemen en krijgt technieken aangereikt om dit vast te houden. Je bewustwording groeit en je leert over je eigen struikelblokken. De begeleiding en counseling is een creatief proces, zonder eindeloos oefenen en herhaling.

GoedgeSien is erop gericht om de belemmeringen voor het leren weg te nemen, zodat de persoon zijn eigen natuurlijke leervermogen, kwaliteiten en talenten kan ontwikkelen.

GoedgeSien helpt je bij effectiever, efficiënter leren werken en je doelen behalen, je te kunnen focussen, je zelfvertrouwen te laten groeien en ervaren dat leren leuk en interessant kan zijn, leer leren met perspectief.

Kijk voor meer informatie op mijn website

www.goedgesien.nl

Vaardigheden

Ervaring

Begin 2018 - heden
opleiding
Gecertificeerd Davis® Autisme counselor
2012 - heden
werkervaring
Daviscounselor® met eigen praktijk
2010 - 2012
opleiding
Opleiding tot Daviscounselor®
1996 - heden
werkervaring
Gecertificeerd Dalton leerkracht
1988 - 1995
werkervaring
Leerkracht ervaringsgericht onderwijs
1986 - heden
werkervaring
Leerkracht Basisonderwijs
1981 - 1986
Opleiding
Opleiding leerkracht basisonderwijs