Jolien Fokkens

De Vuurtoorn

Over Jolien Fokkens

Gegevens

Naam

Jolien Fokkens

Email

info@devuurtoorn.nl

Telefoon

0593 540141

Ik ben Jolien Fokkens en sinds 1 januari 2005 begeleid ik in mijn praktijk De Vuurtoorn kinderen, scholieren, studenten en volwassenen met Dyslexie, Dyscalculie en AD(H)D.

Op een ontspannen manier en vol zelfvertrouwen
leren, concentreren en communiceren dat kan! Ook met Dyslexie, Dyscalculie en/of AD(H)D.

Als jij  moeite hebt met lezen, rekenen, spelling, concentreren of andere problemen hebt, zoals Dyslexie, Dyscalculie, Adhd en Add, val je op school of werk gemakkelijk tussen wal en schip. Iets dat tot op hoge leeftijd grote gevolgen kan hebben.

Begin 2000 las ik het boek “De gave van dyslexie” van de Amerikaan Ron Davis. Direct wist ik, het kan niet bij alleen lezen van het boek blijven. Ik heb de opleiding tot Davis®-counselor gedaan en startte mijn eigen praktijk. Want leren gaat zoveel gemakkelijker met beelden, kan ik uit eigen ervaring zeggen.

In mijn praktijk creëer ik een rustige veilige plaats voor mijn cliëntjes/cliënten. Een plaats waar ze in hun eigen tempo en op hun eigen manier leren leren, concentreren en communiceren met behulp van beelden. Waardoor je met veel meer rust en zelfvertrouwen kunt lezen, rekenen of schrijven. Maar ook, plannen, verslagen maken, concentreren en communiceren met je partner, vrienden, collega’s, klas- en/of studiegenoten het gaat veel gemakkelijker. Als jij dat wilt, help ik je daar graag bij.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens op mijn website www.devuurtoorn.nl

Vaardigheden

Ervaring