Irma Lammers

Helder? Opgelost!

Over Irma Lammers

Gegevens

Naam

Irma Lammers

Gespecialiseerd in

Dyslexie, Dyscalculie, AD(H)D, PDD-NOS, Autisme

Email

Telefoon

Ik ben Irma Lammers. Davis Counselor. De kinderen en volwassenen waar ik in mijn privé praktijk mee werk zijn meestal door onderzoekers gelabeld: Dyslexie, Dyscalculie, AD(H)D, PDD-NOS, Autisme.

Bij het werken met de Davis methode en Davis programma’s gaan we op zoek naar de persoon die in dit gelabelde mens zit. Hoe kan die persoon wel leren lezen. Wel leren omgaan met getallen. Wel passend gedrag laten zien. Of zelfs wel deelnemen aan het leven zoals hij of zij dat wil.

Dat klinkt toch hoopvol, niet? Het werken met Davis programma’s, die zo goed uitgedacht zijn en zo goed passend kunnen worden gemaakt voor elke cliënt die een Davis praktijk binnenloopt, levert elke cliënt mogelijkheden op. Of het nu gaat om een kind vanaf 8 jaar of een volwassene van 60 of ouder.

Sinds 2006 werk ik met de Davis methode en heb me ook gekwalificeerd in het werken met mensen in het autisme spectrum. En met het werken met jonge kinderen om dyslexie te voorkomen.

Er zijn ook nog de Davis Leer Strategieën, die kunnen door leerkrachten in het basisonderwijs worden ingezet om te voorkomen dat kinderen leesproblemen krijgen. Met de Davis Leer Strategieën voorkom je al die verwarring en kunnen kinderen allemaal goed leren lezen en spellen.

Sinds 2010 werk ik fulltime met de Davis methoden in mijn praktijk  “Helder? Opgelost!” in Boxtel. Neem contact op voor een kennismaking en om na te gaan of de Davis methode iets voor jou of je kind kan betekenen.

Voor meer informatie:

Vaardigheden

Ervaring

2010- heden
Davis Counselor
Werkervaring

Helder? Opgelost!

2010
Davis counselor
Opleiding

DDA Nederland