Gaby van Erp

Opgebloeid

Over Gaby van Erp

Gegevens

Naam

Gaby van Erp

Gespecialiseerd in

Dyslexie, ADHD, Dyscalculie, Dyspraxie

Email

Telefoon

0641831837

Ik ben geboren in Boxtel, getrouwd en moeder van 2 kinderen. Ik ben met de Davis methode in aanraking gekomen doordat mijn zoontje moeilijk mee kwam op school. Het bleek dat hij een voorkeur heeft voor het denken in beelden. Hij heeft een Davis counseling gevolgd, en zit nu weer lekker in zijn vel en gaat graag naar school!

Sinds januari 2016 ben ik zelf met mijn bedrijf Opgebloeid gestart. Bij mij komen kinderen en volwassenen die moeite hebben met leren, lezen of rekenen. Maar ook mensen die moeite hebben hun aandacht bij een bepaalde taak te houden. Of moeite hebben met communiceren. Samen kijken we hoe het voor die persoon werkt en hoe het op te lossen is. Bij de Davis methode ga je op een leuke en creatieve manier te werk en ik zie hoe deze mensen weer plezier krijgen in het leren en ook zij zien dat  het ook makkelijker en fijner kan.

 

Opgebloeid

Ik heb mijn praktijk aan huis in Boxtel. Zit je op school of doe je een vervolgopleiding of misschien werk je al? Iedereen is welkom! Samen kijken we hoe de dingen makkelijker en fijner kunnen gaan.

Vaardigheden

Ervaring

maart 2016
ADHD
opleiding

Davis Dyslexie Centrum Nederland

2015/2016
Davis Dyslexie, Dyscalculie,
Opleiding

Davis Dyslexie Centrum Nederland Loenen a/d Vecht