Els Neele

Praktijk Neele

Over Els Neele

Gegevens

Naam

Els Neele

Gespecialiseerd in

Autisme , Dyslexie, Dyscalculie, AD(H)D

Email

Telefoon

0625375060

Al op jonge leeftijd kwam ik in contact met dyslexie en de Davis®-methode. Allebei mijn broers hebben dyslexie. Mijn jongere broer heeft als kind een Davis-counseling gedaan en later heeft mijn vader de opleiding tot Davis-counselor gevolgd. Na mijn studie geschiedenis was ik zoekende naar wat ik kon en wilde doen. Na de eerste dag van de introductieworkshop van de Davis®-methode wist ik het al zeker, ik wilde Davis-counselor worden.
Met erg veel plezier werk ik met de Davis-methode. Op een ontspannen wijze wordt er veel geleerd; het kunnen begeleiden van dit proces geeft erg veel voldoening. De methode is geschikt voor kinderen en volwassenen en kan aanpast worden aan de behoefte van elke cliënt; een afwisselende en uitdagende baan.

Praktijk Neele

Ik werk zelfstandig in mijn eigen praktijk in Utrecht. De praktijkruimte is gevestigd bij mij aan huis. In bijzondere gevallen kan ik ook bij cliënten aan huis werken. Ontspanning en plezier staan in mijn werk centraal. Kijk voor meer informatie op http://praktijkneele.nl

Vaardigheden

Ervaring

2011-2012
DYSLEXIE, AD(H)D EN DYSCALCULIE
Opleiding
Opleiding - Davis Counselor
2014-2015
AUTISME
Opleiding
Opleiding - Davis Autisme Counselor/Coach
2016
AUTISME
Opleiding
Opleiding - Davis Autisme Supervisor